Agenda voor klanten

2 Mei BalansWorkshop in de Meern

Monique Smit als BalansCoach.

Kijk op www.sanalifestyle.nl  voor meer info

Onder het genot van een kopje koffie of thee vertel ik je alles over de balansstenen en hun werking. Je kunt de stenen ook zien en ervaren welke het beste bij jou past. Naast stenen in alle kleuren heb ik ook armbanden en cones. Er is de mogelijkheid om je te laten testen en een eventuele bestelling te plaatsen.

Er kunnen 5 mensen deelnemen en de workshop start om 09:30 uur en duurt max. 2 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

 

De locatie is: SanaLifestyle | Meentweg 52 | 3454 AT de Meern

 

 

Wij zijn te vinden op de volgende beurzen en activiteiten:

28 maart Balanssteen informatieavond/workshop

Massagesalon Almi
Breesloot 54
1721 HT Broek op Langedijk
06 10236981
www.massagesalonalmi.nl

Op woensdag 28 maart geef ik een info avond over de balanssteen vanaf 19.30 tot ongeveer 21.00uur.

Balanssteen informatieavond

Sinds een jaar werk ik met de balanssteen. Deze brengt je beter in balans en helpt je om je weer sterker en fitter te voelen.

Veel dragers ervaren dat ze minder gevoelig zijn voor straling.

Er is zoveel over de steen te vertellen dat ik een gratis informatieavond geef. Deze avond vertel ik alles over de stenen en hun werking. Over de kleuren en vormen waarin ze te verkrijgen zijn.

Verder bied ik je een gratis test aan waarbij we samen kijken welke kleur steen je op dit moment het meest versterkt.

Let op dit is een nieuwe datum:

28 maart balanssteen informatie avond om 19.30uur

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kom naar onze stand en doe gratis de Balans kleur test! Laat je informeren en adviseren door onze BalansCoach therapeuten. Balanscoach worden? Wij willen graag kennis met je maken.

Vrijdag en Zaterdag 16 en 17 Maart 2018   Massage Vakbeurs complementair in Hoevelaken

 

Massage- Complementairvakbeurs

Locatie EXPO HOEVELAKEN, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart 2018

Op beide dagen om 10.00 uur (tot 17.00 uur) opent de beursvloer.
Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in het restaurant. (Het EXPO ligt pal aan de A1, gratis parkeren, direct naast het station Hoevelaken aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ )

“Fijn ook dat je met één entree twee dagen welkom was, goede sfeer, prima locatie, pal naast het station en gratis parkeren, fijne mensen, goede vooraankondiging met name op facebook, breed aanbod, ga zo door, mooie grote stands, we hebben enorm genoten, veel inspiratie opgedaan, groter dan verwacht, we kwamen tijd tekort, geweldig het: personeel, horeca, de informatiepanelen voor workshops, alles was picobello geregeld!” waren veel gehoorde kreten van bezoekers tijdens de Massage-ComplementairVakbeurs.