Alle BalansCoaches

Klik in de menubalk op BalansCoaches voor alle Coaches per provincie

Je kunt bij onze BalansCoaches (therapeuten) terecht voor o.a.:

  • Gratis vrijblijvend persoonlijk advies voor het bepalen van de juiste kleur voor welke het beste bij jou past.
  • CoachingsConsulten. De BalansCoaches zijn verschillende therapeuten met ieder zijn of haar eigen expertise. Indien gewenst kunnen verdere CoachingsConsulten worden geboekt  tegen vergoeding.
  • Al je vragen over de Balanssteen producten dit kan via mail, telefoon of op afspraak in de praktijk.
  • Het boeken van een BalansWorkshop. Dit is een workshop met een aantal mensen op lokatie (thuis of werk). Hierbij krijgt men uitleg over de producten, persoonlijk advies en men ervaart de BalansTest. Duur 1 a 2 uur afhankelijk van het aantal deelnemers. Afhankelijk van de afstand kan er een km vergoeding worden gerekend.
  • Ook BalanssCoach worden?  Klik hier

Graag stellen wij hier een paar Coaches aan je voor, alle andere Coaches vind je bij de proviencies ingedeeld.

Veel 'oude' angsten en overtuigingen liggen opgeslagen in het lichaam. Wanneer je stress ervaart of jezelf belemmert voelt door oude gedachten en gedragspatronen beperkt dit de stroom van levensenergie. Mijn ervaring met de balansstenen is dat deze je stuk voor stuk helpen om dichter bij jezelf te komen. Door ze te dragen ondersteunen de stenen jou bij je persoonlijke ontwikkeling, zonder dat je hier de hele dag bewust mee bezig hoeft te zijn. De stenen vergroten je draagvlak voor het oplossen van belemmeringen die jouw ontwikkeling nu nog in de weg staan. Dit betekent dat soms oude pijn of angst wordt aangeraakt, zonder dat je hoeft te weten waar het vandaan komt.

In dat geval is het fijn om naast het enkel dragen van de balanssteen ook persoonlijke coaching of lichaamsgerichte traumatherapie te ontvangen. Daarmee voorkom je dat je opnieuw in oude patronen vastloopt. Ik ondersteun je graag persoonlijk bij jouw ontwikkelproces, zodat jij optimaal kunt profiteren van de positieve werking van jouw balanssteen. 

Graag stel ik me aan je voor: Ik ben Arjan Aal en sinds 2011 actief in de wereld van natuurgeneeskunde. Ik heb al veel mensen mogen helpen in hun weg naar een betere gezondheid. Met m’n van oorsprong chemisch technische achtergrond maak ik gebruik van veel technieken. Op verschillende manieren wordt vastgesteld waar tekorten zijn en waar de balans is verstoord. Daar hebben we ook de link met de prachtige balanssteen die meehelpt in het proces om de balans te herstellen en daarmee ook heel goed aansluit bij de therapieën die in mijn praktijk gebruikt worden.

Graag stel ik me aan je voor: Mijn naam is Sjikke Renkema, sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk en mag ik van daaruit mensen helpen beter in balans te komen. Ik ben begonnen met Hypnotherapie en later is daar de Guasha, Chinese schraaptherapie, bijgekomen. Lichaam en geest werken samen. De Balanssteen is een prachtig middel om hierbij te ondersteunen. Voor mezelf merk ik duidelijk de werking. Meer balans en rust.

Het is eigenlijk een geboorterecht de thema’s die de balansstenen vertegenwoordigen: Ik voel, ik kan, ik ervaar, ik weet, ik besta., ik verbind. Je chakra’s of energievelden zijn vaak in balans . Soms gebeuren er dingen in ons leven waardoor onze chakra’s in disbalans raken. Als Holistisch massagetherapeute mag ik getuige zijn van prachtige processen van mensen. Je mag werkelijk voelen, en zijn wie je bent. Je bent uniek. Net zoals je keuze van jouw Balanssteen. Massage en Meditatie is fijn voor je innerlijke balans. Je Balanssteen zorgt ervoor dat je chakra’s altijd in Balans zijn 24 uur per dag. Wanneer je slaapt, werkt en plezier maakt. Het is alsof je je zelf daardoor kracht geeft. Een Balanssteen is voor het leven. Voel hem eens en kijk naar de kleur en het thema waar je iets mee hebt. Je kan langskomen en ik doe dan een kleine spiertest met je of de steen jou nog krachtiger maakt. Dat is toch wat je wilt.

Ik ben Elly Kops en ik ben natuurgeneeskundig therapeut.
Vanuit de natuurgeneeskunde zien we de mens als één geheel van lichaam, ziel en geest, de zogenaamde holistische visie. Vanuit deze visie werk ik in mijn praktijk. Mijn specialisaties zijn voeding, kruiden, darmreiniging en massages. De balanssteen is een prachtige aanvulling om persoonlijke processen te ondersteunen.
Ervaringen van balanssteendragers:
" Ik kan beter bij mezelf blijven"
" Ik voel meer rust in mezelf"
" Ik maak betere keuzes"
" Het lukt me beter om mijn mening te geven"
" Ik zit lekkerder in mijn vel"
" Ik slaap veel beter"
" Ik heb weer zin om iets te ondernemen"

Mijn naam is Wendy Jongejans en ik masseer al van kinds af aan.
In mijn massagesalon bied ik behalve massages veel ondersteunende behandelingen aan.
Alles gericht op balans tussen lichaam en geest.
Op het moment dat de balanssteen op mijn pad kwam voelde dit dan ook meteen goed.
Nu kan ik naast mijn behandelingen ook testen welke steen het beste bij je past.

Wij zijn pioniers in bewustzijnsontwikkeling en hebben een eigen, heel krachtige methode voor transformatie ontdekt. Hierin gaat het om bewustwording van je ware zelf, daarbij alles transformerend wat je belemmert om vrij uit te leven, in liefde. Zo helpen wij je thuis te komen bij jezelf en te genieten van een leven wat voor de volle 100% bij jou past.

De balanssteen is een waardevol hulpmiddel bij je transformatieproces. De frequenties harmoniseren je energielichamen voortdurend en beschermen zo tegen lagere energie in je omgeving, terwijl zij ondersteunen bij je transformatie naar een hoger niveau van bewustzijn.

 

Graag stel ik me aan je voor: Ik ben Margo Ruiter, eigenaar van Kleurgevoel, praktijk voor kleur en lichttherapie, auteur van het boek ‘In je kracht door kleur’ en ontwikkelaar van Zuci Infusions Chakrathee. Ik help je om je zelfhelende vermogen te activeren en je authentieke kracht te hervinden door je te verbinden met kleur. De balanssteen zet ik hierbij graag in om de overmaat aan prikkeling, natuurlijk én onnatuurlijk, te reguleren. Ik ervaar zelf de impact van deze stenen als positief. Ik slaap beter waardoor de natuurlijke regeneratie van mijn lichaam ‘s nachts kan plaatsvinden, zoals het hoort. Zo werkt de steen op gezondheid, rust en welbevinden. De drie peilers die essentieel zijn in je leven en waar we samen aan werken in mijn praktijk.