Balanssteen Mini Aqua

 
50.00
(Incl. BTW)
Balanssteen
40
+

AQUA BLAUW

Hogere Hart chakra: Het uitten van gevoel

Dit is anders dan de BLAUWE steen. Deze staat echt voor communicatie, het spreken op zich. Het durven spreken en spreken voor groepen. De Aqua blauwe kleur

ondersteunt het uiten van je gevoel. Als je hier moeite mee hebt kan het zijn dat deze chakra dicht zit. Door de AQUA blauw steen te dragen kan de chakra weer in beweging komen. Dit kan jou helpen om je gevoel steeds een beetje meer kan gaan uiten.

Meer over Aqua blauw vind je bij uitleg kleuren op de home page.

Balansstenen brengen Balans in je energieveld.                                                                                                                                         Ze aarden je onmiddelijk en brengen je chakra's in balans en het elektromagnetische veld.    

Dit gebeurd door middel van aarde frequenties, solfeggio en schuman frequenties.                                                                                    De Balansstenen zijn allemaal handgemaakt en van natuurlijk materiaal.                                                                                                 Iedere kleur heeft z'n eigen specifieke frequenties.                                                                                                                                      Het in balans brengen van je elektromagnetische veld alleen al is geweldig voor je gezonheid en daarmee heeft straling van wifi en telefoon minder invloed op je gezondheid.

Keep Healthy and Balanced!