Balanssteen Mini Rood

 
50.00
(Incl. BTW)
Balanssteen
39
+

ROOD

De wortel Chakra: IK WIL

Dit zijn de basale behoeften en veiligheid

ROOD staat voor Passie, vitaliteit, In aktie komen, Overvloed aantrekken

Is deze chakra niet in balans dan zien we dat men erg doorslaat in materialisme. Ook het niet in aktie komen, luiheid, uitstel gedag, geen helder doel hebben etc..

Ga ROOD dragen als je in aktie wilt komen en door wilt pakken, Je je passie wilt gaan leven. Als je meer geaard moet worden, voor meer energie.

Lees meer over deze kleur in de kleur uitleg

Balansstenen brengen Balans in je energieveld.                                                                                                                                               Ze aarden je onmiddelijk en brengen je chakra's in balans en het elektromagnetische veld.    

Dit gebeurd door middel van aarde frequenties, solfeggio en schuman frequenties.                                                                                        De Balansstenen zijn allemaal handgemaakt en van natuurlijk materiaal.                                                                                                   Iedere kleur heeft z'n eigen specifieke frequenties.                                                                                                                                          Het in balans brengen van je elektromagnetische veld alleen al is geweldig voor je gezonheid en daarmee heeft straling van wifi en telefoon minder invloed op je gezondheid.

Keep Healthy and Balanced!