Balansstenen laten geblokkeerde

Chakra's weer stromen en versterken een je energieveld

 

 

Paars

 
55.00
(Including tax)
Balanssteen
10
In stock
+
Add to wish list

In 2012 ontdekte ik de balanssteen op een seminar voor gezonde voeding en leefstijl.

Ik had er nog nooit van gehoord en liet me informeren. Een enthousiaste meneer vertelde over de werking van de steen over hoe bijzonder het is en over de anti-stralings werking.

Het klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn..sceptisch als ik was.

Wat hij daarna deed lieten al mijn twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik moest stevig staan zei hij met mijn benen licht gespreid. Mijn armen langs mijn lichaam en een hand in een kommetje houden.

Hij duwde hard in mij hand en bracht mij door de kracht die hij gebruikte meteen uit balans.

Vervolgens gaf hij mij een balanssteen in mijn ander hand en deed de test opnieuw. Hij duwde net zo hard en er gebeurde niets! Ik was vele malen sterker en bleef gewoon staan. Ik was beduusd.

Hoe kon deze steen mijn kracht vergroten? Ik voelde me echt sterker en stabiel op dat moment.

Alles even laten bezinken en enige tijd later via internet de steen besteld.

Ik zocht een groene steen uit (ik houd van groen) en later deden we dat voor het hele gezin. Een donker blauwe voor mijn zoon, nog een groene voor mijn toenmalige partner en jongste dochter en een transparantie voor mijn oudste dochter

We voelden zeker in de eerste dagen een duidelijk verschil. Wat me opviel is dat we het allemaal weer anders beleefden. Mijn oudste dochter merkte heel duidelijk dat het krachtig was. Mijn zoon merkte niet zoveel maar wij wel als ouders! Hij werd wat rustiger en tot onze verbazing ging het beter op school. Hij had wat moeite met zijn concentratie en daardoor een achterstand. Vanaf het dragen van de Balanssteen werd zijn concentratie beter en tot op de dag van vandaag heeft hij hem altijd om! Op school gaat het bijzonder goed.

Mijn jongste dochter droeg hem een hele tijd maar raakte hem een tijdje kwijt. Na ongeveer een half jaar kreeg ze van mij de aqua blauwe en ze merkte zeker verschil en als moeder merkt ik het ook. Meer rust en stabiliteit. Ze draagt de steen elke dag en is er nu extra zuinig op ;)

Wij als gezin waren al die tijd enthousiast over de balanssteen maar deden er verder niets mee behalve dat naaste familie van mij ze ook hadden aangeschaft. Een rode, een roze, een paarse, een oranje. Sommige merkte de voordelen sommige konden het niet zo goed uitleggen.

Wat ik dan wel hoor is “maar als ik hem af doe dan heb ik het gevoel dat ik iets mis”

Na 5 jaar de Balanssteen dagelijks gedragen te hebben werd ik me bewust van het feit dat ik er iets mee wilde gaan doen

Eigenlijk sinds begin dit jaar kwam het idee om er iets mee te gaan doen en dat idee ontstond op een onverwachts moment. Ik werd me weer bewust van de bijzondere werking van de Balanssteen. Soms vergeet je het als je het zo gewend bent om er dagelijks een te dragen

Sinds begin 2010 heb ik een praktijk voor darmgezondheid en geef ik o.a hoge darmspoelingen.

Een cliënte met behoorlijke reumatische klachten die een darmspoeling onderging moest toen de behandeling klaar was weer van de tafel afstappen. Vanwege haar pijnlijke klachten ging dit heel lastig omdat ze 45 minuten stil gelegen had. Ze kwam niet goed overeind.

Op dat moment geheel onverwachts dacht ik de steen! Ik gaf haar mijn steen in haar hand en zei:

Houd dit maar even vast kijken en kijken of het nu beter lukt dan leg ik straks wel uit wat het is.

Ze deed wat ik vroeg en hield de Balanssteen in haar hand terwijl ik telde 1, 2,3, en hielp haar moeiteloos overeind tot de zit-houding. Ze was stom verbaasd en zei meteen “Komt dat door dat ding”

Ik was net zo opgetogen als haar en werd me weer bewust van de werking van de steen.

Dit zelfde gebeurde nog een keer met een andere cliënte met overeind komen van de behandeltafel en later nog een keer met een mevrouw met evenwichtsproblemen.

Ik deed vaker het testje bij mensen waardoor mijn cliënten erg enthousiast werden en zoiets hadden hoe kan dit, ik wil ook zo’n steen!

Lang verhaal kort, ik ben gaan uitzoeken of ik ze kon importeren om aan de vraag te gaan voldoen en om meer mensen te laten profiteren van de voordelen van de Balanssteen.

Nou dat is gelukt en inmiddels zijn er al aardig wat mensen happy met hun eigen mooie gekleurde Balanssteen. Allemaal met verschillende mooie resultaten. Soms voel je niet heel veel maar wel iets van “het doet iets, het voelt goed maar ik weet niet precies wat het is”

Alleen al het feit dat je meer beschermd bent tegen de schadelijke straling overal om je heen tegenwoordig is al een groot cadeau voor je gezondheid.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang blijft de Balanssteen werken?

Altijd, het wordt nooit minder. De frequenties blijven doorgaan.

Kan ik meer stenen tegelijk dragen?

Ja zeker, Zelf draag ik er vaak drie, eentje om mijn nek en in elke broekzak een. Het geeft nog meer stabiliteit en voelt krachtiger.

Ik merkte dat voorheen met paardrijden. Ik zat er steviger op en had het gevoel als hij zou gaan bokken kon ik beter blijven zitten. Ook merk ik het met krachttraining. Als ik met dumbles ga oefenen en heb ze niet om dan heb ik aanzienlijk minder kracht.

Welke kleur past bij mij?

Kies de kleur waar je het meest naar toe getrokken wordt, vaak is dat de juiste. Als je er meerdere mooi vindt dan kunt je ook meerder kleuren nemen en daarmee afwisselen.

Er zijn 12 kleuren. Je kunt ook de nemen die het beste bij je past qua chakra kleur.

Rood= IK WIL wortel chakra

Oranje= IK VOEL Sacraal chakra

Geel= IK KAN Solar plexus

ROZE= IK VERBIND Vrouwelijke hart chakra

Groen= IK HOU VAN.. Hart chakra

Aqua blauw= IK VERTEL/UIT ME Hogere hart chakra

Blauw= IK SPREEK Keel chakra

Zwart= IK WEET Mond chakra

Donker Blauw= IK ZIE Derde oog chakra

Paars= IK BEN Kruin chakra

Mangenta= IK STA TOE Brug naar het spirituele

Transparant= IK STRAAL Licht lichaam chakra

Werkt het voor mijn hond en kat ook goed?

Het werkt hetzelfde als bij de mens en het zal ook dezelfde uitwerking hebben. Waar we meestal niet bij stilstaan is het feit dat onze huisdieren net zoals wij ook continu bloot gesteld worden aan straling zoals de wifi. We zien er merken hier niets van. Ook huisdieren worden tegenwoordig sneller ziek dan vroeger. Zou er een verband zijn?

Een Balanssteen aan de halsband kan een verschil maken. Onze hond draagt er sinds kort eentje en volgens mij is ze er blij mee

Ik ben een vrij nuchter persoon en voel nooit zo veel van dat soort dingen, werkt het dan wel?

Absoluut werkt de Balanssteen non stop. Ook al zou je het niet voelen het breng meer balans in het lichaam en je bent meer beschermt tegen de schadelijke invloeden van straling zoals wifi, mobiele telefoons, computers enz.. Ook kun je de simpele spiertest doen dan voel je het verschil!

Met gezonde groet,

Denise Hörchner