Balansstenen voor aarding, krachtig energieveld en balans in je chakra's.

Dit geeft meer rust en innerlijke kracht. Je komt in een fijne energie

  Draag er een, twee of drie elke dag  en ervaar wat het met je doet.    

 

Je bent vrouw maar hebt (te) veel mannelijke energie.

18-04-2018
door Balanssteen .

Herken je dat, dat je als vrouw alles zelf wilt doen? Dat je het zelf wel even in orde maakt omdat je het gewoon sneller en beter kunt? Dat je de touwtjes stevig in handen wilt hebben?


Een cliënt van mij is zo’n type vrouw. Ik noem haar even Marieke. Marieke heeft een gezin met kinderen en is daar uiteraard erg druk mee. Een uitspraak van haar zou kunnen zijn “niet zeuren maar gewoon doorgaan”. Ze is vrouw die weinig tijd vrij maakt voor zichzelf. Zowel in uiterlijk als in vrijetijdsbesteding. Ze speelt een leidende rol in het gezin maar ergens voelde het niet goed. Ook tussen haar en haar man was een soort van afstand gekomen “ We leven in ons eigen wereldje”. Ze vertelde me over haar leven en wat haar allemaal dwars zat. Ik had een goed beeld gekregen van haar situatie en dacht: “ik wil haar straks wel even testen met de balansstenen”. Ik had al een vermoeden welke kleur en welke chakra eruit zouden komen” zo gedacht zo gedaan.


Welke steen kwam er uit de test….?
Het was overduidelijk, de steen die ik dacht testte inderdaad het sterkst. De reactie van haar bij het zien van de sterkste steen was: “Oh neeeeeee geen roze!” Waarop ik moest lachen. Het was precies waar het over ging! Ze mag meer in haar vrouwelijke energie gaan staan. Ofwel, ze zat teveel in haar mannelijke energie. Dit betekent dat ze een deel van de mannelijke rol invult en dat de liefde en aandacht voor haarzelf ver te zoeken is. En dit betekent ook dat het stukje van “mogen ontvangen” ver te zoeken is. En dat is niet natuurlijk! Wij zijn niet voor niets vrouw en wij mogen ons ook als zodanig gedragen ❤.


We jumpen in de mannelijke energie
Ik vertelde zojuist over het stukje ONTVANGEN. We klagen wel vaak “hij geeft zo weinig aandacht, hij ziet het gewoon niet, hij is helemaal met zijn eigen ding bezig”. Zou het kunnen zijn dat wij dat zelf gecreëerd hebben? Wij pakken meteen alle taken op ons. Wij willen alles zelf doen omdat wij het zogenaamd sneller en beter kunnen. Hier jumpen wij in de mannelijke energie.


Hoe kom je in je vrouwelijke energie….?
En wat doet een man dan? Juist ja, die doet een stapje terug. Hij zal wel eens wat “aardigs” proberen. En wat doen wij dan? Wij wimpelen het af omdat we denken: “Dat meent hij toch niet” of we pakken het signaal niet op. Bam! Hij doet nog een stapje terug. Als dit zo een tijdje doorgaat, dan komt er afstand. Één ding kan ik je met zekerheid vertellen, als er iets is wat een man NIET SEXY vindt, is het wel een vrouw die te veel in haar mannelijke energie gaat zitten. Want waar blijft hij dan nog als echte man? Kijk maar in de dierenwereld. Zo is het bedoeld. Zo blijft er harmonie en zo klopt het. Dat is bij mensen ook zo.

 

Hoe kom je in je vrouwelijke energie? Laat mij het verhaal van Marieke verder vertellen. Ondanks haar aversie tegen roze heeft ze de steen gekocht en is hem gaan dragen. Wat er vervolgens gebeurde was echt heel bijzonder. Marieke ging zich anders kleden en ging meer kleur dragen. Ze zei “overal waar ik kom zie ik roze”. Ze besteedde meer aan haar uiterlijk, maakte meer tijd voor zichzelf en creëerde zelfs een eigen plek in huis! Ze liet vaker de boel de boel, ging meer delegeren en besloot niet meer alles zelf te doen. In haar relatie kwam steeds meer begrip en wisselwerking.


De roze steen veranderde haar relatie
Tot haar grote verbazing ging haar man hierop reageren “zal ik een kopje thee voor je maken schat? Waarop ze zei “Ja graag!”. Normaal gesproken was het van “ohh dat doe ik zelf wel”. Zie je hoe dat stukje van “mogen ontvangen” ook meteen een respons geeft.
Wij vrouwen geven, geven en geven meestal alleen maar. Maar ontvangen ho maar. Dit zien we ook vaak terug in de seksuele relatie. Ook hierin geldt, er komt pas overgave als je echt kunt gaan ontvangen en toelaten. Dit is pas echt aantrekkelijk voor een partner. Leer ontvangen, omarm het, doe het! Pas als je kunt ontvangen kun je ook echt gaan geven. Dit is het mooie van vrouwelijke energie.
Marieke maakte een grote verandering in haar bewustzijn door zich te focussen op haar vrouwelijke energie en de mannelijke energie te temperen. Mensen in haar omgeving begonnen te zeggen “Goh Marieke, wat ben jij veranderd, je straalt meer, wat ben je toch aan het doen de laatste tijd?” Zodra jij in je vrouwelijk energie gaat floreren zal je partner direct gaan reageren. Maar ook je omgeving. Blijf dan open staan en ONTVANG!!
De roze steen was de trigger en heeft dit in gang gezet. Het is een hele fijne zachte energie voor liefde voor jezelf en voor je vrouwelijkheid.

Waar vind je de roze balanssteen?
http://balanssteen.nl/balanssteen-shop/roze/

Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van een keuze, bel me dan gerust op
06-23303774 of stuur even een mailtje naar info@balanssteen.nl
http://balanssteen.nl/