De werking

De Balanssteenproducten hebben een brede werking. Hieronder zal ik uitleggen wat de Balanssteen producten doen en hoe het werkt.

Alles is frequentie

Als je begrijpt dat alles bestaat uit frequenties wordt het al makkelijker de werking te begrijpen. Ons lichaam betaat uit frequenties, ons energieveld, onze chakra's.

De aarde bestaat ook uit frequenties waaronder de Schumann frequenties. Meneer Schumann heeft een studie verricht van jaren en heeft kunnen aantonen dat de mens de Schumann frequenties nodig heeft om een optimale gezondheid te kunnen bereiken. Ook zijn deze frequenties hetzelfde als onze hersen frequenties. Het gaat hier om de 7.83Hz.

In alle Balanssteenproducten zit deze Schumann frequentie

Ook is deze frequentie een Alpha frequentie, dit betekent dat we ons hierin kunnen ontspannen en minder stress gevoelig zijn. Vaak zijn we in ons denken ook meer helder in de Alpha golven.

Misschien is dit de reden dat mensen zich kalmer voelen als ze een Balanssteen dragen

De werking op de Chakra's:

Chakra's zijn een soort energiecentra's die we niet kunnen zien. Ze zitten ongeveer in het midden in een rij van onder naar boven. Als deze energiecentra's geblokkeerd zijn door bijvoorbeeld traumatische ervaringen in bijvoorbeeld jeugd kan die invloed hebben op ons dagelijks functioneren.

Alles hoort te stromen.......in het lichaam is immers ook altijd alles in beweging.

De frequenties van geblokkeerde energie is anders dan de frequenties van stromende energie.

Door het dragen van een Balanssteen met de honderden frequenties gaat je lichaam mee resoneren met de steen en gaat/wil hierdoor in balans komen. Chakra's kunnen weer gaan stromen. Dit heeft direct invloed op hoe je je voelt en hoe je in het leven staat.

Elke kleur een eigen frequentie:

Elke kleur resoneert met een chakra. Wij werken met 12 chakra's en 12 kleuren. Zie verdere uitleg bij "Uitleg kleuren"

Je eigen vibratie verhogen:

Door het mee resoneren met ook de hogere frequenties gaat je eigen frequentie omhoog. Wat betekent dit? Als je in een hoge vibratie zit voel je je erg goed. je zit in een soort flow. Dingen gebeuren gewoon of komen naar je toe. Je trekt het als het ware aan.

Je kunt je vibratie met de Blansstenen verhogen maar je kunt ook zelf van alles doen om dit te versterken. Luisteren naar je favoriete muziek, dingen doen waar je blij van wordt, sporten, omgaan met positieve mensen, in de natuur zijn etc..

Een hoge vibratie of frequentie zorgt ook voor een sterker energieveld. Je ziet dit ook als charisma bij mensen. Deze mensen zijn zelfverzekerd en gaan meestal positief door het leven ondanks tegenslagen.

De Balanssteen en het elektromagnetische veld:

Door het dragen van de Balansstenen ga je direct aarden. Dit heeft te maken met het elektromagnetische veld. Als je op blote voeten loopt ben je geaard. Dan is je elektromagnetische veld in harmonie en gaat in gelijkmatige banen door je lijf.

Doordat we op schoenen lopen, lees: niet meer geaard zijn, veranderd er iets in ons veld. Daarbij nog een dosis straling van de zendmasten (wifi) en telefoons maakt het dat ons veld letterlijk in een grote chaos door ons lichaam bounched.

Dit is ongezond voor ons lichaam! Gevoelige mensen ervaren klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijnklachten, concentraie problemen enz..Onderschat de effecten van straling niet.

De Balanssteen zorgt ervoor dat je elektromagnetische veld in harmonie blijft zoals het bedoeld is. Hierdoor heeft straling minder invloed op ons lichaam. Voor in huis kun je ook de BalansCones neerzetten om "het veld" in harmonie te houden. Of plak een wifi-pad op de router.

De Solfeggio frequenties:

Dit zijn hele oude frequenties die helend en genezend schijnen te werken. De frequenties zijn o.a. 825Hz en 528Hz (die liefdes frequentie die DNA zou kunnen herstellen)

UT – 396 Hz – turning grief into joy, liberating guilt & fear

RE – 417 Hz – undoing situations & facilitating change

MI – 528 Hz – transformation & miracles, repairing DNA

FA – 639 Hz – relationship, connecting with spiritual family

SOL – 741 Hz – expression/solutions, cleaning & solving

LA – 852 Hz – returning to spiritual order

Al deze Solfeggio zitten in de Balanssteen producten!

Albert Einstein stated: “Concerning matter, we have been all wrong. What we have called matter is energy, whose vibration has been so lowered as to be perceptible to the senses. There is no matter.” All matter beings vibrate at specific rates and everything has its own melody. The musical nature of nuclear matter from atoms to galaxies is now finally being recognized by science.

That is why these frequencies are so powerful. They can literally bring you back to the original tones of the heavenly spheres and put your body into a balanced resonance. Solfeggio music is the key to the Universe. You can either throw it away or you can use it to find healing and harmony, health and well-being. Just play the music!