Balansstenen laten geblokkeerde

Chakra's weer stromen en versterken een je energieveld

 

 

Mijn verhaal

En zo is het begonnen

2012 ontdekte ik de balanssteen op een seminar voor gezonde voeding en leefstijl.

Ik had er nog nooit van gehoord en liet me informeren. Een enthousiaste meneer vertelde over de werking van de steen over hoe bijzonder het is en over de anti-stralings werking.

Het klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn..sceptisch als ik was.

Wat hij daarna deed liet al mijn twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik moest stevig staan zei hij met mijn benen bij elkaar. Mijn armen langs mijn lichaam en een hand in een kommetje houden.

Hij duwde hard in mij hand en bracht mij door de kracht die hij gebruikte meteen uit balans.

Vervolgens gaf hij mij een balanssteen in mijn ander hand en deed de test opnieuw. Hij duwde net zo hard en er gebeurde niets! Ik was vele malen sterker en bleef gewoon staan. Ik was beduusd.

Hoe kon deze steen mijn kracht vergroten? Ik voelde me echt sterker en stabiel op dat moment.

Alles even laten bezinken en enige tijd later via internet de steen besteld.

Ik zocht een groene steen uit (ik houd van groen) en later deden we dat voor het hele gezin. Een donker blauwe voor mijn zoon, een groene voor mijn toenmalige partner en jongste dochter en een transparantie voor mijn oudste dochter

We voelden zeker in de eerste dagen een duidelijk verschil. Wat me opviel is dat we het allemaal weer anders beleefden. Mijn oudste dochter merkte heel duidelijk dat het krachtig was. Mijn zoon merkte niet zoveel maar wij wel als ouders! Hij werd wat rustiger en tot onze verbazing ging het beter op school. Hij had wat moeite met zijn concentratie en daardoor een achterstand. Vanaf het dragen van de Balanssteen werd zijn concentratie beter en tot op de dag van vandaag heeft hij hem altijd om! Op school gaat het bijzonder goed en in op de middelbare school een niveau omhoog gegaan.

Mijn jongste dochter droeg hem een paar jaar maar raakte hem een tijdje kwijt. Na ongeveer een half jaar kreeg ze van mij de aqua blauwe en ze merkte zeker verschil en als moeder merkt ik het ook. Meer rust en stabiliteit. Ze draagt de steen elke dag en is er nu extra zuinig op ;)

Wij als gezin waren al die tijd enthousiast over de balanssteen maar deden er verder niets mee behalve dat naaste familie van mij ze ook hadden aangeschaft. Een rode, een roze, een paarse, een oranje. Sommige merkte de voordelen sommige konden het niet zo goed uitleggen.

Wat ik dan wel hoor is “maar als ik hem af doe dan heb ik het gevoel dat ik iets mis”

Na 5 jaar de Balanssteen dagelijks gedragen te hebben werd ik me bewust van het feit dat ik er iets mee wilde gaan doen

Eigenlijk sinds begin dit jaar kwam het idee om er iets mee te gaan doen en dat idee ontstond op een onverwachts moment. Ik werd me weer bewust van de bijzondere werking van de Balanssteen. Soms vergeet je het als je het zo gewend bent om er dagelijks een te dragen

Sinds begin 2010 heb ik een praktijk voor darmgezondheid en geef ik o.a hoge darmspoelingen.

Een cliënte met behoorlijke reumatische klachten die een darmspoeling onderging moest toen de behandeling klaar was weer van de tafel afstappen. Vanwege haar pijnlijke klachten ging dit heel lastig omdat ze 45 minuten stil gelegen had. Ze kwam niet goed overeind.

Op dat moment geheel onverwachts dacht ik de steen! Ik gaf haar mijn steen in haar hand en zei:

Houd dit maar even vast kijken en kijken of het nu beter lukt dan leg ik straks wel uit wat het is.

Ze deed wat ik vroeg en hield de Balanssteen in haar hand terwijl ik telde 1, 2,3, en hielp haar moeiteloos overeind tot de zit-houding. Ze was stom verbaasd en zei meteen “Komt dat door dat ding”

Ik was net zo opgetogen als haar en werd me weer bewust van de werking van de steen.

Dit zelfde gebeurde nog een keer met een andere cliënte met overeind komen van de behandeltafel en later nog een keer met een mevrouw met evenwichtsproblemen.

Ik deed vaker het testje bij mensen waardoor mijn cliënten erg enthousiast werden en zoiets hadden hoe kan dit, ik wil ook zo’n steen!

Lang verhaal kort, ik ben gaan uitzoeken of ik ze kon importeren om aan de vraag te gaan voldoen en om meer mensen te laten profiteren van de voordelen van de Balanssteen.

Nou dat is gelukt en inmiddels zijn er al aardig wat mensen happy met hun eigen mooie gekleurde Balanssteen. Allemaal met verschillende mooie resultaten. Soms voel je niet heel veel maar wel iets van “het doet iets, het voelt goed maar ik weet niet precies wat het is”

Alleen al het feit dat je meer beschermd bent tegen de schadelijke straling overal om je heen tegenwoordig is al een groot cadeau voor je gezondheid.

Veel gestelde vragen:

Hoe lang blijft de Balanssteen werken?

Altijd, het wordt nooit minder. De frequenties blijven doorgaan.

Kan ik meer stenen tegelijk dragen?

Ja zeker, Zelf draag ik er vaak drie, eentje om mijn nek en in elke broekzak een. Het geeft nog meer stabiliteit en voelt krachtiger.

Ik merkte dat voorheen met paardrijden. Ik zat er steviger op en had het gevoel als hij zou gaan bokken kon ik beter blijven zitten. Ook merk ik het met krachttraining. Als ik met gewichten ga oefenen en heb ze niet om dan heb ik aanzienlijk minder kracht.

Welke kleur past bij mij?

Kies de kleur waar je het meest naar toe getrokken wordt, vaak is dat de juiste. Als je er meerdere kleuren mooi vindt dan kunt je ook meerder kleuren nemen en daarmee afwisselen.Kleuren hebben elk hun specifieke uitwerking en dat kun je ook gebruiken met je kleurkeuze voor een of meerdere stenen.

Er zijn 12 prachtige kleuren die staan voor 12 chakra's (ja 12 en geen 7).

Hieronder zie je waar de kleuren voor staan. Soms is een bepaalde kleur erg geschikt om te gaan dragen terwijl je die nooit zou kiezen... (bijvoorbeeld je wilt stoppen met roken dan kies je geel) toch heb ik al ervaren dat het juist heel veel kan doen als je toch de kleur kiest die je het meeste nodig hebt gezien je situatie. Je kunt ook de kleur nemen die het beste bij je past qua kleding. Je kan er nooit fout mee gaan omdat de werking van alle Balansstenen even sterk is. Zie de kleur als een welkome toevoeging die een proces in gang kan zetten of kan versnellen.

ROOD= IK WIL wortel chakra,
Rood heeft te maken met: Goed geaard zijn, Overvloed en aantrekken van geld, passie, doelen bereiken. Fysiek: lage rug gebied

ORANJE= IK VOEL Sacraal chakra
Oranje heeft te maken met: Relaties, (kan zijn met familie, kinderen, partner of het vinden van een partner) verslavingen (suiker, vetten, slechte voeding, roken, alcohol etc) Door meer zelf te gaan voelen en het niet buiten jezelf te zoeken kan de liefde voor jezelf toenemen. De kleur Oranje kan je daarmee helpen.

GEEL= IK KAN Solar plexus of zonnevlecht Geel heeft te maken met Persoonlijke kracht, kunnen verwerken/zelf ontwikkeling, verteren van prikkels die binnenkomen, ook kracht die je kunt gebruiken voor bv. afvallen

ROZE= IK VERBIND Vrouwelijke hart chakra Roze heeft te maken met het hart, van jezelf houden en mogen ontvangen. Ook om meer in je vrouwelijke energie te komen. Zachtheid en vrouwelijkheid.

GROEN= IK HOU VAN.. mannelijke hart chakra Groen heeft te maken met je hart openen, vergeven, dankbaarheid en heling

AQUA-BLAUW= IK VERTEL/UIT ME Hogere hart chakra Aqua-blauw heeft te maken met hogere hart energie, reinigen, immuunsysteem, schildklier, verandering

BLAUW = IK SPREEK Keel chakra Blauw heeft te maken met communicatie, het uitten van gevoel en angsten maar ook spreken voor publiek. Bij depressie wat weer te maken heeft met het uitten

ZWART= IK WEET Mond chakra Zwart heeft te maken met je grenzen bewaken door in je eigen energie te blijven. Geweldig als je therapeut bent om in je eigen energie te blijven en de cliënt of patiënt doet dat ook. Inspirerend spreken, focus

DONKER BLAUW= IK ZIE Derde oog chakra Donker blauw (Indigo) heeft te maken met het derde oog, intuïtie en visie ontwikkelen

PAARS= IK BEN Kruin chakra Paars heeft te maken met manifesteren. Hypofyse waar hormoon regulatie plaatsvindt. Contactpunt tussen lichaam en hogere zelf.

MAGENTA= IK STA TOE Brug naar het spirituele Magenta heeft te maken met de connectie met het spirituele.

TRANSPARANT= IK STRAAL Licht lichaam chakra Transparant heeft te maken met helderheid en een heldere gedachten

Werkt het voor mijn hond en kat ook goed?

Het werkt hetzelfde als bij de mens en het zal ook dezelfde uitwerking hebben. Waar we meestal niet bij stilstaan is het feit dat onze huisdieren net zoals wij ook continu bloot gesteld worden aan straling zoals de wifi. We zien er merken hier niets van. Ook huisdieren worden tegenwoordig sneller ziek dan vroeger. Zou er een verband zijn?

Een Balanssteen aan de halsband kan een verschil maken. Onze hond draagt er nu al een tijdje eentje en volgens mij is ze er blij mee

chaga.jpg?1476010463609

Ik ben een vrij nuchter persoon en voel nooit zo veel van dat soort dingen, werkt het dan wel?

Absoluut werkt de Balanssteen non stop. Ook al zou je het niet voelen het breng meer balans in het lichaam en je bent meer beschermt tegen de schadelijke invloeden van straling zoals wifi, mobiele telefoons, computers enz.. Ook kun je de simpele spiertest doen dan voel je het verschil!

Met gezonde groet,

Denise Hörchner